
ONLINE KURZY
Všechny online videokurzy si můžete zakoupit zde. Nemusíte se registrovat ani přihlašovat. Kurz si jednoduše zakoupíte přes tlačítko a poté vám na email dojdou odkazy na materiály. U některých kurzů vám emailem dojde i heslo pro přístup.
.
JAK NA PERFEKTNÍ SWISS MERINGUE BUTTERCREAM

.
Za ty roky, co se už dortům a jejich výrobě věnuji, jsem nasbírala různé zkušenosti při přípravě obmazového krému a při práci s ním.
Ve video kurzu Vás naučím krok za krokem:
- jak si obmazový krém „Swiss Meringue Buttercream“ připravit
- jak jej barvit (na bílo)
- jak s ním pracovat a ukážu i kompletní obmazání dortu tímto krémem
Prozradím různá know-how, tipy a triky, ke kterým jsem došla po letech zkoušení a spoustě pokusů.
K videokurzu dostanete i PDF dokument ke stažení, ve kterém jsem podrobně rozepsala postup výroby krému, tipy a časté chyby při obmazu, na které si je třeba dát pozor.
Při objednávce nezapomeňte označit všechny tři políčka (Výroba obmazového krému, obmaz dortu, dokument ke stažení).
.
DORTOVÉ NÁPLNĚ

.
V tomto videokurzu se naučíte vytvořit krémy krok za krokem, abyste i jako úplní začátečníci pochopili, co je důležité při výrobním procesu, jaké náplně vybrat do jakých dortů, jak je kombinovat a jak je používat. Všechny krémy i doplňkové složky z kurzu sama používám do svých dortů a za ty roky jsem se naučila vychytat spoustu drobností, které třeba mohou zapříčinit špatný výsledek.
Kurz je vhodný pro začátečníky, nebo i pokročilejší, kteří v tom třeba tápou nebo chtějí zkusit nové druhy náplní a krémů.
Co se v kurzu naučíme?
- jak připravit základní náplně a další dortové složky
- jaké krémy volit, aby dort držel tvar a nehroutil se
- tipy na kombinace náplní a chutí
- základní recepty i jejich vylepšení
- jak s krémy pracovat, jak vychytat správnou konzistenci pro moderní vysoké dorty
- moje tipy z praxe, abyste ušetřili čas i nervy
Jaké recepty nás čekají?
- základní neutrální smetanový krém s mascarpone, jeho obdoby
- čokoládové ganache, čoko-karamelová ganache, oříšková ganache a krémy z nich
- doplňkové složky jako lemon curd, ovocný konfit, ovocná ganache a slaný karamel
Videokurz obsahuje videa z přípravy každého receptu a podrobné recepty s tipy, know-how
Součástí kurzu je i uzavřená instagramová skupina, kde se můžete na cokoli zeptat, sdílet své zkušenosti s krémy a získat zpětnou vazbu v případě, že potřebujete poradit.