ONLINE KURZY

Všechny online videokurzy si můžete zakoupit zde. Nemusíte se registrovat ani přihlašovat. Kurz si jednoduše zakoupíte přes tlačítko a poté vám na email dojdou odkazy na materiály. U některých kurzů vám emailem dojde i heslo pro přístup.

.

JAK NA PERFEKTNÍ SWISS MERINGUE BUTTERCREAM

.

Za ty roky, co se už dortům a jejich výrobě věnuji, jsem nasbírala různé zkušenosti při přípravě obmazového krému a při práci s ním.

Ve video kurzu Vás naučím krok za krokem:

  • jak si obmazový krém „Swiss Meringue Buttercream“ připravit
  • jak jej barvit (na bílo)
  • jak s ním pracovat a ukážu i kompletní obmazání dortu tímto krémem

Prozradím různá know-how, tipy a triky, ke kterým jsem došla po letech zkoušení a spoustě pokusů.

K videokurzu dostanete i PDF dokument ke stažení, ve kterém jsem podrobně rozepsala postup výroby krému, tipy a časté chyby při obmazu, na které si je třeba dát pozor.

Při objednávce nezapomeňte označit všechny tři políčka (Výroba obmazového krému, obmaz dortu, dokument ke stažení).

CHCI KOUPIT KURZ

.

DORTOVÉ NÁPLNĚ

.

V tomto videokurzu se naučíte vytvořit krémy krok za krokem, abyste i jako úplní začátečníci pochopili, co je důležité při výrobním procesu, jaké náplně vybrat do jakých dortů, jak je kombinovat a jak je používat. Všechny krémy i doplňkové složky z kurzu sama používám do svých dortů a za ty roky jsem se naučila vychytat spoustu drobností, které třeba mohou zapříčinit špatný výsledek.

Kurz je vhodný pro začátečníky, nebo i pokročilejší, kteří v tom třeba tápou nebo chtějí zkusit nové druhy náplní a krémů.

Co se v kurzu naučíme?

  • jak připravit základní náplně a další dortové složky
  • jaké krémy volit, aby dort držel tvar a nehroutil se
  • tipy na kombinace náplní a chutí
  • základní recepty i jejich vylepšení
  • jak s krémy pracovat, jak vychytat správnou konzistenci pro moderní vysoké dorty
  • moje tipy z praxe, abyste ušetřili čas i nervy

Jaké recepty nás čekají?

  • základní neutrální smetanový krém s mascarpone, jeho obdoby
  • čokoládové ganache, čoko-karamelová ganache, oříšková ganache a krémy z nich
  • doplňkové složky jako lemon curd, ovocný konfit, ovocná ganache a slaný karamel

Videokurz obsahuje videa z přípravy každého receptu a podrobné recepty s tipy, know-how

Součástí kurzu je i uzavřená instagramová skupina, kde se můžete na cokoli zeptat, sdílet své zkušenosti s krémy a získat zpětnou vazbu v případě, že potřebujete poradit.

CHCI KOUPIT KURZ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *